Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Podcast: Zwaan schuift aan

Blog

Podcast: Zwaan schuift aan

Luister naar een nieuwe podcast vanuit de studio van Kattuk.fm. Vaste host Marten Zwaan ontvangt naamgenoot Niels en Naomi Guijt om het gesprek aan te gaan over het communisme en meer.

Want wat wil het geval; Niels had gemaild naar aanleiding van de vorige podcast ‘een les in respect’ omdat hij vond dat het communisme in deze uitzending niet goed werd belicht. Niels: “ in plaats van als een zoldercommunist boos te zijn zou ik daarom graag op de podcast komen om te komen praten over het socialisme en communisme als iemand die daar echt voor staat.”

Zo gezegd zo gedaan en op donderdagavond 28 april schoof Niels aan bij Marten en Naomi om zijn zegje te doen. In een uiterst prettig en respectvol gesprek van drie kwartier ging het uiteraard over het communisme en socialisme, maar ook over McDonalds en het verhogen van het minimumloon. Een inhoudelijk sterke discussie met diverse meningen die zeker de moeite van het beluisteren waard is. Gaaf om te zien dat de deelnemers tot lang na het opnemen van de uitzending druk na aan het praten waren, de onderwerpen vlogen voorbij. Deze podcast gaat zeker een vervolg krijgen.

De podcast is hieronder te beluisteren.

Wil jij ook een keer meepraten? Of een podcast opnemen in de studio?
Laat het weten via info@kattuk.nl!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X