Mixtape.

Nieuw!

JongerenKwartier: Jongerenwerk Welzijnskwartier

Welkom bij JongerenKwartier, het jongerenwerk van Welzijnskwartier.

Het jongerenwerk biedt allerlei gave activiteiten aan binnen en buiten de jongerencentra! Denk bijvoorbeeld aan: culturele workshops, straatvoetbaltoernooien, mountainbiken, Frizzzfeesten, de jaarlijkse survival en nog veel meer.

In de gemeente Katwijk zijn er verschillende jongerencentra waar de activiteiten plaatsvinden. Dit zijn Scum, JVC de Schuit, de Schelp, Stappers, IJsclub Nooitgedacht en ’t Hok. Daarnaast werkt het jongerenwerk plaatsgericht, waardoor de activiteiten zich ook buiten of op andere locaties bevinden. In de vrije tijd ontmoeten jongeren (vanaf 10 jaar) hun leeftijdsgenoten in een gezellige sfeer.

Verder krijgen jongeren de kans ideeën te realiseren en talenten te ontwikkelen. Zo worden de activiteiten voor en door jongeren neergezet, zoals een kookcafé, paintballen, mountainbiken en een dj-cursus. Ten slotte houdt het jongerenwerk zich ook bezig met gezonde voeding en beweging. Want hoeveel suiker zit er nou eigenlijk in één glas cola?

Om je goed op de hoogte te houden heeft JongerenKwartier een eigen gedeelte op Kattuk.nl. Klik HIER voor een overzicht van alle activiteiten, de laatste updates en foto’s en filmpjes van feesten en evenementen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van wat er allemaal te doen is.

Natuurlijk is het jongerenwerk ook op diverse social media actief om je te informeren over deze activiteiten.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten vanuit het jongerenwerk?
Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/wzkjongerenwerk
Volg ons op Instagram: @Jongerenwerkwzk
Snapchat: jongerenwerkwzk

Algemene info over het jongerenwerk van Welzijnskwartier is HIER te vinden.

Klik op de links hieronder voor een actueel overzicht van de openingstijden van de jongerencentra en contactinformatie van de jongerenwerkers en de centra.

’t Hok

De Schuit

Stappers

Scum

De Schelp

IJsclub Nooitgedacht

  • No posts were found.

X